آشنایی بیشتر با باشگاه

به وب‌نوشت «باشگاه رباتیک» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، خوش آمدید.

شروع فعالیت رسمی این وبلاگ اردیبهشت ۱۳۸۸ می باشد ، که به یاری تمامی اعضاء فعال ، سایت پربارتر خواهد شد .

شروع به کار رسمی تیم های رباتیک گروه کامپیوتر ؛

از بهمن ماه ۱۳۸۶ در دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار زیر نظر  انجمن علمی گروه کامپیوتر  و پروژه‌ی کامپیوتر تشکیل شد .

هدف اصلی این تیم ها طراحی و پیاده‌سازی یک ربات مسیریاب پیشرفته جهت شرکت در مسابقات موش‌های هوشمند سبزوار بود ، تا کنون تیم های مختلفی زیر نظر انجمن تشکیل و مسابقات کشوری شرکت کرده اند .

در امور فنی ، آموزشی و حراستی رباتیک ؛ دانشجویان و علاقه مندان محترم بایستی هماهنگی لازم را در گروه کامپیوتر با مهندس حمید عبداللهی و در گروه الکترونیک با آقای حسن نادمی انجام دهند .

این وبلاگ با فعالیت تمامی دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار که در زمینه تخصصی رباتیک فعالیت داشته‌اند، بروز خواهد شد.

انجمن علمی گروه کامپیوتر و برق در این وبلاگ نقش به سزایی را ایفا می‌کنند.

بازدیدها: 6,339