موفقیت تیم‌های رباتیک واحد سبزوار در «هفتمین دوره‌ی مسابقات رباتیک کشوری» دانشگاه نوشیروانی بابل

تیم‌های رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در هفتمین دوره‌ی مسابقات رباتیک کشوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خوش درخشیدند.

در این دوره از مسابقات که با شرکت تیم‌های برتر رباتیک سراسر کشور و در رشته‌های ربات آتش‌نشان، تعقیب خط ویژه و مین‌یاب به‌میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید، در رشته‌ی ربات مین‌یاب، تیم «کاوش» از واحد سبزوار به‌سرپرستی جواد مرتضوی‌زاده و ترکیب حسین طالقانی، امین قلیچی، مجید رجایی و سوسن نظری موفق شد در میان ۲۵ تیم شرکت‌کننده، مقام ششم این‌دوره از مسابقات را به‌خود اختصاص دهد.

همچنین در رشته‌ی تعقیب خط ویژه، تیم «بایت» از گروه کامپیوتر واحد سبزوار موفق شد در میان ۷۲ تیم شرکت‌کننده، مقام پنجم این‌دوره از مسابقات را کسب نماید.

لازم به ذکر است تیم‌های رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با تلاش معاونت پژوهشی این واحد، مدیران پروژه کامپیوتر و برق و به مسئولیت آقای نادمی و نیز دکتر اقبال به‌عنوان استاد مشاور، آماده و به این‌دوره از مسابقات اعزام گردیده بودند.